Kiwi-pjepër

Kiwi-pjepër

USD $16.95

Nga të aksioneve
 • aeroport Shipping:  ndërkombëtare të anijeve në dispozicion
 •  Shipping kohë:Standart (10-20 ditë pune), Rush (5-10 ditë pune)
 • patate të skuqura Discount:Get zbritje 2% me urdhër të $ 100,00 USD, të merrni zbritje 3% me urdhër të $ 200.00 USD
 • busull Trajtimi kohë:Anije brenda 3 ditëve të punës pas marrjes së pagesës pastruar
 • available_updates kthimet:7 ditë para mbrapa guaratee, blerësi i paguan kthimin e anijeve

Produkt Detail

Përshtypjet e blerësve

Udhëzues Shipping

Kohë për dorëzim

Produkt Tags

HOOLOO E-Liquid Fruta Passion Series

Kivi-pjepër - kivi dhe pjepër (Kivi në thith si shënim të lartë, pjepër si shënim bazë mbi nxjerr)

- 30ml

– 0mg and 3mg option

– GCC complied glass bottle

– USP 80VG/20PG

HOOLOO Kontrolli i cilësisë:

✓FDA respektuar dhe GCC respektuar shishe

Materiale ✓USP Raw & ISO 8 laboratorike

✓Experienced California Kimist

 

Rishikimi HOOLOO E-lëng nga steamroom Vaping

 

shqyrtim Eliquid nga MikedagVapes

 

 

shqyrtim E-lëng nga Vaping 360

http://vaping360.com/hooloo-eliquid/

 

 

Në vijim është procesi që duhet të marrë për të përfunduar porosinë tuaj përmes bankës në transferit bankar:

1. Ju lutem shkoni në bankën tuaj (me bankare online, ATM ose duke shkuar në një degë) dhe të plotë transferimin e parave. Sigurohuni që shuma që ju të transferuar është totali i saktë i porosinë tuaj. Detajet e pagesës si më poshtë:

- Në qoftë se banka juaj është e vendosur në Austri, Gjermani, Spanjë, Francë, Britani e Madhe, Itali, Holandë, Belgjikë, Finlandë, Greqi apo Luksemburgu ju do të paguani për bankën tonë WorldPay. Ju do të shihni detajet bankare një herë ju keni vendosur rendin.

PLEASE NOTE: Nëse ju jeni duke paguar për bankën tonë WorldPay ju duhet të përfshijnë Numrin Unik Pagesa Reference (ju do të merrni këtë menjëherë pas paguar rendi) në përshkrimin seksionin kur përfundimit pagesën për të na ndihmuar identifikimin e porosinë tuaj. Dështimi për të bërë këtë do të rezultojë në një transaksion të pasuksesshme.

- Në qoftë se banka juaj është e vendosur në një vend jo të listuara më lart ju do të paguani në llogarinë tonë HSBC. Detajet janë më poshtë:

Llogari bankare:
Kodi Bank:
përfituesi:
Emri i bankes:
Bank Adresa:
Kodi SWIFT:

PLEASE NOTE: Nëse ju jeni të paguar në këtë mënyrë ju duhet të shkruani numrin tuaj me qëllim Yourname në përshkrimin seksionin kur paguajnë në mënyrë që ne lehtë mund të njohin pagesën tuaj. Dështimi për të bërë këtë do të rezultojë në një transaksion të vonuar apo të dështuar.

2. Kur kjo është bërë, hyni te Yourname 'Llogaria ime' tuaj dhe zbatoni hapat e mëposhtëm:

Kliko 'listën Order'
Kliko "Më paguaj detyrimin '
Kliko 'Pagesa e plotë' dhe plotësoni informacionin përkatës për verifikim (Ky është një hap i rëndësishëm. Nëse informacioni që keni mbushur në nuk përputhet me të dhënat tuaja bankare pagesa nuk mund të përfundojë.)
Kliko "Submit" për të përfunduar procedurën.

3. Ju do të merrni një email konfirmimi pagesës nga ne pas pagesës porosinë tuaj ka kaluar nëpër sukses. Nëse ju nuk e merrni këtë email, ju lutem na kontaktoni këtu: http://www.Yourname.com/help/

Lutemi kini parasysh se Yourname do të fillojnë të merren me artikujt tuaj pas pagesës është pastruar.

rrobaqepsi dhe trajtimi koha është numri i ditëve të punës ne do të marrë të procesit artikujt tuaj para se të anijeve tyre. Kjo përpunimit përfshin verifikimin e rendit, prodhim pika, kontrollin e cilësisë dhe paketimit. Kjo nuk përfshin koha anijeve.

objekte të ndryshme dhe kategori kanë rrobaqepësisë dhe trajtimin e kohë të ndryshme. Megjithatë, në çdo faqe artikull informacioni është shfaqur pranë pikës foto siç tregohet në foto më poshtë.

Tags:

pRODUKTE TË NGJASHME

Këto produkte janë alse thellë ju si ata

 • gujava kajsi

  USD $16.95
 • Berry Mix

  USD $0.00
 • Bomb banane

  USD $16.95
 • Gummy Candy

  USD $16.95